11 Mart 2016 Cuma

Kardeşimin Mezarı- Robert Dugoni

Tanıtım:


Kitabın adı: Kardeşimin Mezarı
Orjinal adı: My Sister's Grave
Yazarın adı: Robert Dugoni
Yayınevi: Altın Kitaplar
Fiyatı: 24₺
Baskı: 1. Baskı Ekim 2015
Alınan tarih: 2 Mart 2016
Sayfa: 364
Puanım: 7/10


Arka kapak:


Tek bir masum insanın haksız yere mahkûm olmasındansa on suçlunun serbest kalması daha iyidir...

Kardeşinin katilini bulmak için Cinayet Masası dedektifi olan kimya öğretmeni Tracy Crosswhite’ın çarpıcı öyküsü...

Kardeşinin kayboluşundan cesedinin bulunuşuna dek geçen yirmi yıl boyunca içini kemiren şüphe yüzünden gerçeğin peşine düşen Tracy Crosswhite, sahte delillerle cezaevine tıkılan Edmund House’u kurtarmak için elinden geleni yapar. House’un serbest kalmasıyla adalet yerini bulmuş olsa da katil hâlâ bulunamamış, Tracy’nin vicdan azabı son bulmamıştır. Tracy’nin bulması gereken cevaplar onu yaşamak ya da ölmek üzerine bir seçime götürür. Ya adalet yerini bulacak ya da her şey sonsuza kadar bir sır olarak kalacaktır.

“Şaşırtıcı olduğu kadar dokunaklı bir kurguya sahip olan kitap, şiddet ve gerilim unsurları içerdiği halde, insanın içini acıtan bir burukluğa da sahip. Okurları muhteşem bir son bekliyor.”
—Booklist




Yorumum:

Sarah, yıllar önce esrarengiz bir şekilde kayboluyor. Ablası Tracy ise ona neler olduğunu öğrenmek için and içiyor. Kimya öğretmeni olan Tracy, cinayet masası dedektifi oluyor ve kardeşinin katilini bulmak için herşeyi yapmaya hazır.

Tracy, kardeşinin kayıbından sonra kendisini kardesinin basına gelenleri bulmak icin adıyor ve bu uğurda ciddi anlamda ailesini kaybediyor. Hırsı ve takıntısı, bazı olgularını kaybetmesine sebep oluyor.

Kardeşinin ceseti bulunduktan sonra daha da işin pesine düşüyor ve karanlık bazı olayları gün yüzüne çıkarıyor.

Kitabı genel olarak beğendim. Fakat bence, biraz aksiyonu az bir kitaptı. Haricinde kitabı sevdim.



2 yorum:

  1. Kapak tasarımı da çok hoş duruyor. Okumaya değer bir kitap gibi gözüküyor :) En kısa zaman da okumaya çalışıcam teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şans verılebılır bır kıtap bence okuyun

      Sil