20 Mart 2016 Pazar

İki Hayat Arasında- Jessica Shirvington

Tanıtım:


Kitabın adı: İki Hayat Arasında
Orjinal adı: Between the Lives
Yazarın adı: Jessica Shirvington
Yayınevi: Yabancı
Baskı: 2. Baskı Kasım 2015
Alınan tarih: 29 Şubat 2016
Sayfa: 320
Fiyatı: 20₺
Puanım: 8.5/10


Arka kapak:


Mükemmel hayat mı?
Yoksa mükemmel aşk mı?

Sen seç.
Sabine herkes gibi değildi. Kendini bildi bileli, iki hayatı vardı. Her yirmi dört saate bir Değişim geçiriyor ve her günü iki kere yaşıyordu.

Mükemmel Hayat
Wellesley'de, Sabine istediği her şeye sahipti: cazibeli arkadaşlar, şık kıyafetler, başarılı bir okul yaşamı, herkesin birlikte olmak istediği bir sevgili ve göz kamaştırıcı bir gelecek...

Mükemmel Aşk
Roxbury'de Sabine'in bambaşka bir hayatı vardı: maddi zorluklar çeken bir aile, serseri arkadaşlar ve sırrı ortaya çıktığında başına gelen korkunç olaylar… Ama sonra Ethan'la tanıştı. Yakışıklı ve ilgi çekiciydi; üstelik Sabine, daha önce hiç kimse için böyle şeyler hissetmemişti.

Tüm istediği tek bir hayat yaşamak olan Sabine, bu nihayet mümkün gibi göründüğünde, amacına ulaşmak için bir dizi tehlikeli deney yapmaya başlamıştı. Ama kendisine inanan tek adamı ve geri kalan her şeyi riske atmayı göze alabilecek miydi?




Yorumum:

Bir yanda mükemmel bir hayat yaşayan Sabine bir yanda mükemmel bir aşk yaşayan Sabine..

Sabine, her gece değişim geçirerek başka bir hayatta gözlerini açıyor. Her günü iki kere yaşıyor. Her hayatı için iki kere yaşıyor.

Bu onun için büyük bir sır! Eee bunu kime anlatsan inanır ki? Bir yanda herşeyin en güzeline sahip olduğu hayatı var bir yanda da maddi zorluklar ceken ve serseri arkadaşlıklar yaşadığı bir hayatı. Sabine için bu durum başlarda ilgi çekiciyken artık zamanla kendi üzerinde farklı deneyler yaparak bu durumu engellemeye çalışan Sabine icin hayat. Bir karmaşaya dönüşmek üzere! Sonunda ne olacağını ise kimse kestiremiyor.

Sabine, ona inanan tek insanla tanışıyor ve girdiği bı tehlikeli oyunda onu da kendini de riske mi atacak? Bu durumdan nasıl kurtulacak?

Kitabın sonunu cok beğendim. Acaba devam kitabı var mı cok merak ediyorum. Umarım vardır. Gerçi olmasın aslında. Böyle kalsın aklımda.. Kitapta eksik olan tek şey Sabine'in bunu neden yaşadığıyfı bence. Bence biraz bu konuya da girebilirdi yazar. 

Okuduğum en farklı konuya sahip kitaplardan birisiydi. Kitabı çok beğendim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder